Wonen en werken in Loods 23 / Lofts te koop - 1ste verdieping

Interesse? contacteer ons nu

Hoekloft 112 - 1ste verdieping met zicht op kanaal -

DE RUIME HOEKLOFT 112 LIGT OP DE NOORD OOSTELIJKE HOEK VAN LOODS 23.  DE NOORDKANT IS HELEMAAL IN GLAS EN GEEFT JE EEN UITGEBREID ZICHT OP HET KANAAL EN OP HET TERREIN WAAR IN 1990 DE LOODS 24 WERD AFGEBROKEN DOOR DE STAD GENT. HET RUIME TERRAS AAN DE OOSTKANT GEEFT JE RUIM ZICHT OP HET BESCHERMDE MONUMENTALE GIETIJZEREN HEKWERK DAT DE VOORHAVEN AFBAKENT. HET SCHUINE DAKGEDEELTE, GEDRAGEN DOOR DWARSE EN DIAGONALE STALEN POLONCEAU SPANTEN UIT 1886 GEVEN DEZE LOFT EEN UITGESPROKEN EN UNIEK INDUSTRIEEL INTERIEUR.

De loft heeft in de nok een vrije hoogte van meer dan 8 meter, zodat je een ruime duplexvloer kan bouwen. In het onderste deel van het westelijk georienteerde dak kan je bijkomende dakvlakramen (VELUX) aanbrengen, zodat je in afgesloten ruimtes op de duplex ook overvloedig zonlicht kan binnenbengen.

Aan de Voorhavenlaan heeft deze loft een ruim terras van 8 meter breed bij 3,5 meter met vrij zicht naar het oosten en het zuiden. LOFT 112 heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 159,61 m2 bij realisatie van een duplex over gans de beschikbare oppervlakte. De scheiding met de naastliggende loft 37/111 bestaat deels uit de achterzijde van een houten kast van LOFT 111 (>2  meter hoog). Het andere deel van de scheiding bestaat uit een stalen balustrade. Op de kast zijn aan beide zijden van de balustrade verticale rolgordijnen (speciaal voor buiten) bevestigd die bij gebruik van het terras een volledige visuele afscheiding toelaten met de naastliggende loft.

LOFT 112 wordt CASCO verkocht. De inrichting bepaal je geheel zelf en voer je uit met een architect en met de aannemers die jij kiest. De loft heeft volgende technische voorzieningen: afvoer(en) voor vuil en sanitair water en voor faecaliën, toevoer van gas, electriciteit en water, brandalarm, aansluitingen voor videofonie, teledistributie en telefonie. Op het dak bevindt zich een schouwgeheel met volgende verplicht te gebruiken aanslutingen: open haard, gaswandketel (aan- en afvoer), verluchting C of D, ontluchting sanitaire installatie en dampkapafvoer.

Boven op de verkoopprijs betaal je 10% registratierechten en diverse koopkosten (notaris, etc.). De loft kan je verder afwerken met toepassing van het 6% BTW tarief.

Meer uitgebreide informatie over het project LOODS 23, de gebruikte materialen etc. vind je bij DOCS & FAQS (navigatie links).

verkocht
EPC 80 - 120