Wonen en werken in Loods 23 / Lofts te koop - 1ste verdieping

Interesse? contacteer ons nu

Loft 110 - 1ste verdieping aan Voorhavenlaan -

LOFT 110 KIJKT VIA EEN GROTE RAAMPARTIJ AAN DE VOORHAVENLAAN UIT OP HET GEKLASSEERDE GIETIJZEREN HEKWERK ROND DE VOORHAVEN. GROTE DAKRAMEN IN DE NOK VAN DE LOFT ZORGEN VOOR OVERVLOEDIG DAGLICHT.

LOFT 110 heeft in de nok een vrije hoogte van meer dan 8 meter, zodat je er een duplexvloer kan in bouwen. In de nok van het dak zijn er 3 grote dakvlakramen aanwezig, twee naar het westen gericht en één naar het oosten. In het onderste deel van het westelijk georiënteerde dak kan je nog bijkomende dakvlakramen (VELUX) aanbrengen, zodat je ook in de onderliggende ruimtes overvloedig zonlicht kan binnenbengen. Centraal in de ruimte wordt het dak ter hoogte van de duplexvloer gedragen door een (beschermd!) stalen Polonceau spant van ongeveer 20 meter lang, waardoor je loft een extra industriële toets krijgt.

Aan de Voorhavenlaan heeft LOFT 110 een ruim terras van 8 meter breed bij 3,5 meter met vrij zicht naar het oosten. De scheiding met de naastliggende loft 111 bestaat deels uit een houten kast (>2  meter hoog) waarin b.v. parasol en tuingerei kunnen opgeborgen worden. Het andere deel van de scheiding bestaat uit een stalen balustrade. Op de kast zijn aan beide zijden van de balustrade verticale rolgordijnen bevestigd. Wanneer je je terras gebruikt geven de rolgordijnen je de nodige visuele privacy t.o.v. je buren. In de winter heb je vanuit je loft dan weer een breed zicht op de omgeving. Het terras is afgewerkt als een plat dak. De terrasvloer (b.v. met houten planken of stenen tegels) dien je zelf te realiseren.

LOFT 110 wordt CASCO verkocht. De inrichting bepaal je geheel zelf en voer je uit met een architect en met de aannemers die jij kiest. De loft heeft volgende technische voorzieningen: afvoer(en) voor vuil en sanitair water en voor faecaliën, toevoer van gas, electriciteit en water, brandalarm, aansluitingen voor videofonie, teledistributie en telefonie. Op het dak bevindt zich een schouwgeheel met volgende verplicht te gebruiken aanslutingen: open haard, gaswandketel (aan- en afvoer), verluchting C of D, ontluchting sanitaire installatie en dampkapafvoer.

Boven op de verkoopprijs betaal je 10% registratierechten en diverse koopkosten (notaris, etc.). De loft kan je verder afwerken met toepassing van het 6% BTW tarief. 

LOFT 110 heeft als adres Voorhavenlaan 37/110 - 9000 GENT. LOFT 110 heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 240,04 m2 bij realisatie van een duplex over gans de beschikbare oppervlakte. Bovenaan rechts kan je een plan van de LOFT 110 downloaden. De vakjes op het plan zijn 1m2 groot. Er zijn allerlei meubels bij het plan gevoegd, die je kan uitknippen. Zo kan je naar hartelust experimenteren met je inrichting. Enjoy!

Meer uitgebreide informatie over het project LOODS 23, de gebruikte materialen etc. vind je bij DOCS & FAQS (navigatie links).

verkocht
EPC 80 - 120
downloads: