loods 23 / Lofts te koop - 1ste verdieping

Interesse? contacteer ons nu

De laatste woonloft te koop!

De mooiste loft van Gent, gelegen aan het water met ruim terras en zicht op de torens van Gent, is nu te koop. Meer informatie vind je hier

Interesse? Neem zeker contact op.

 

Mooi en functioneel

In LOODS 23 zijn er 24 woonlofts, zowel aan het kanaal als aan de Dublinstraat. Je bereikt de lofts langs de centrale ingang aan de Dublinstraat met een brede trap of ruime lift. Ook via de ondergrondse parking bereik je de lofts makkelijk met trap en lift. In de inkomhal voorzien we een bellengeheel met videofonie. Thuislevering en ophaling van pakjes - ook als je er niet bent - wordt geregeld via het 'BRING ME' kastengeheel in de inkomhal. Deze intelligente brievenbussen laten via je smartphone weten wanneer je post of pakjes ontvangt. Ook internetbestellingen, was of strijk worden voor jou electronisch afgehandeld en staan klaar wanneer je thuiskomt!

 

Ter hoogte van de inkomdeuren van de lofts op de 1ste verdieping is een ruime voetmat in de gangvloer ingewerkt en accentverlichting van de inkomdeur. Alle lofts op de 1ste verdieping hebben de mogelijkheid (en vergunning) om er een ruime duplexvloer in te bouwen. Zo creëer je een 2de verdieping in je loft.

 

Een oase van rust

De lofts beschikken over een ruim terras met uitzicht op het hekwerk en bomen aan de Voorhavenlaan of op het scheepvaartverkeer op het kanaal en de activiteiten in de mooie droogdokken aan de overkant van het kanaal.

 

Ook voor vrije beroepen

De lofts op de verdieping zijn geschikt voor wonen, al dan niet met bijhorende functies. Wie hier woont kan ook als architect, grafisch ontwerper of boekhouder aan de slag. De akte statuten van het gebouw laat hier ook zuivere kantoorfuncties toe, voor zover die niet storend zijn. Maar stedenbouwkundig zijn de lofts vandaag enkel vergund voor wonen, in overeenstemming met de stedenbouwkundige voorschriften.