Wonen en werken in Loods 23 / Lofts te koop - gelijkvloers

Interesse? contacteer ons nu

Loft 018 - gelijkvloers met zicht op kanaal - € 825.000

UNIEKE OPPORTUNITEIT: HOEKLOFT OP GELIJKVLOERS VOOR GEBRUIK ALS KANTOOR - OPP 290,20 m2

Deze loft op de zuidwestelijke hoek van LOODS 23 biedt via enorme raampartijen een fantastisch zicht op het kanaal, zowel langs de zuidgevel alsook langs de westzijde. Op het kanaal Gent - Terneuzen varen ondertussen de binnenschepen rustig voorbij en draaien af en toe binnen in de geklasseerde droogdokken aan de overzijde van het kanaal. Dit is de mooiste ruimte in LOODS 23 en eventueel uitbreidbaar tot >500m2.

De lofts zijn ondertussen gebouwd en klaar om ingericht te worden.

Voorbereid voor flexibel werken
De vloer in polierbeton heeft ingewerkte vloerverwarming en kabelgoten. Via deze kabelgoten kan je leidingen voor electriciteit en data naar de werkplekken brengen, volgens je eigen inzichten. Ook onder het grote raam is er een open goot voorzien voor bekabeling. Er is een gemeenschappelijk verwarmingsysteem aanwezig. Je hoeft enkel de warmteregeling (thermostaat) van jouw keuze nog te plaatsen. Je loft heeft verder eigen water- en electriciteitsmeters (in een gemeenschappelijk meterlokaal in de parkeergarage). De brandveiligheid is gegarandeerd door middel van een sprinklersysteem, een actief branddetectiesysteem met alarm en (zelf te voorziene) brandblussers. Je dient zelf nog een ventilatiesysteem aan te brengen. Boven de ramen is er een vast paneel waar je de lucht in- en uitlaat van je ventilatiesysteem kan aansluiten. Het kantoor sluit met gewone sleutels. Je kan uiteraard zelf je eigen systeem van toegangscontrole (met badges of cijfercodes) organiseren. Deze technische detaillering hebben we tot grote tevredenheid van onze klanten ook al toegepast in de gelijkvloerse ruimtes van LOODS 22.

Uniek en karaktervol
De één meter hoge beschermde stalen vakwerk spanten van eind 19e eeuw geven veel karakter aan je kantoorloft. De thermisch en akoestisch geïsoleerde wanden zijn 'klaar voor de schilder' afgewerkt. Verder dien je enkel nog een kitchenette en sanitair te voorzien. De opdeling van de loft bepaal je volledig zelf! De mogelijkheden zijn eindeloos...

Een loft aankopen voor bedrijfsdoeleinden is fiscaal aantrekkelijk. Meer uitgebreide informatie over het project LOODS 23, de gebruikte materialen etc. vind je bij DOCS & FAQS (navigatie links).