loods 23 / Lofts te koop - gelijkvloers

Interesse? contacteer ons nu
kanaal Gent-Terneuzen
Voorhavenlaan
  • te koop
  • verkocht

Alle kantoren in LOODS 23 zijn verkocht

Er zijn geen kantoren meer te koop in LOODS 23. 

Het gelijkvloers van LOODS 23 biedt plaats aan kantoren, handel en diensten. Net als in LOODS 22 enkel voor innovatieve en creatieve bedrijven. 

Verschillende eigenaar namen hun kantoor reeds in gebruik, anderen zijn nog aan het inrichten. 

 

Werken in een historisch monument

Alle lofts op het gelijkvloers hebben vrije hoogte van ongeveer 6 meter. In de lengterichting van het gebouw lopen de prachtige, beschermde stalen spanten, die de units dwarsen. In 1880 - 1890 waren dergelijke spanten revolutionair. De spanten werden eerst gebruikt in 1885 in gebouwen op de wereldtentoonstelling van Antwerpen en later gerecycleerd in de Voorhaven in Gent, onder andere in LOODS 23. De loodsen zijn samen met andere monumenten beschermd. De Voorhaven en Tolhuis zijn het grootste beschermde stadsgezicht in Gent.

 

Werken zonder stress

Elke gelijkvloerse loft krijgt een majestueuze glaspartij van ongeveer 6 meter hoog en 8 meter breed. De lofts op de hoek hebben de helft van hun wanden in glas. De raampartijen laten veel natuurlijk licht door en geven een prachtig zicht op de omgeving. Meer dan de helft van de lofts hebben uitzicht op het kanaal Gent - Terneuzen. Ook de toegangsdeuren tot de lofts zijn in deze raampartijen voorzien, zodat elke loft rechtstreeks op het openbaar domein aan de kaai of de Voorhavenlaan uitgeeft. Het is een bewuste keuze van LOCUS DEVELOPMENTS om de gemene delen van onze gebouwen te minimaliseren.

 

Technisch top!

De lofts op het gelijkvloers kunnen worden samengevoegd tot grotere ruimtes. We bouwen de akoestisch en thermisch zeer hoogwaardige scheidingswanden pas wanneer delen verkocht worden. We tekenen graag een plan op maat uit, ook als je verschillende lofts wenst te combineren. 

 

Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijk verwarmingssysteem voorzien, met vloerverwarming in een gepolierde en onderaan geïsoleerde beton plaat. In alle lofts is tevens een geheel van kabelgoten in de beton voorzien (loodrecht op het kanaal). Deze kabelgoten kan je van bovenuit laten aanboren om electriciteit en data bekabeling te brengen waar je dat nodig acht. Dit systeem is ook in LOODS 22 toegepast en bleek erg gebruiksvriendelijk.