Loods 23 / Lofts te koop - gelijkvloers

Request info

Loft 010 - gelijkvloers met zicht op kanaal -

LOFT OP GELIJKVLOERS VOOR GEBRUIK ALS KANTOOR - OPP 153,12 m2

Deze loft is naar het kanaal (west) gericht en vangt de namiddagzon door een raampartij van 8 meter breed en 6 meter hoog. Hier is ook de inkomdeur voorzien.

De vloer is in polierbeton met ingewerkte vloerverwarming en kabelgoten. Via deze kabelgoten kan je de leidingen voor electriciteit en data naar je werkplekken brengen volgens je eigen inzichten. Ook onder het grote raam is er een open goot voorzien voor bekabeling. Er is een gemeenschappelijk verwarmingsysteem aanwezig. Je hoeft enkel de warmteregeling (thermostaat) van jouw keuze nog te plaatsen. Je loft heeft verder eigen water- en electriciteitsmeters (in een gemeenschappelijk meterlokaal in de parkeergarage). De brandveiligheid is gegarandeerd door middel van een sprinklersysteem, een actief branddetectiesysteem met alarm en (zelf te voorziene) brandblussers. Je dient zelf nog een ventilatiesysteem aan te brengen. Boven de ramen is er een vast paneel waar je de lucht in- en uitlaat van je ventilatiesysteem kan aansluiten. Je loft sluit je met gewone sleutels. Je kan uiteraard zelf je eigen systeem van toegangscontrole (met badges of cijfercodes) organiseren. Deze technische detaillering hebben we tot grote tevredenheid van onze klanten ook al toegepast in de gelijkvloerse ruimtes van LOODS 22.

De één meter hoge beschermde stalen vakwerk spanten van eind 19e eeuw geven veel karakter aan je loft. De thermisch en akoestisch geïsoleerde wanden zijn 'klaar voor de schilder' afgewerkt. Verder dien je enkel nog een kitchenette en sanitair te voorzien. De opdeling van je loft bepaal je volledig zelf! De mogelijkheden zijn eindeloos...

Een loft aankopen voor bedrijfsdoeleinden is fiscaal aantrekkelijk. Meer uitgebreide informatie over het project LOODS 23, de gebruikte materialen etc. vind je bij DOCS & FAQS (navigatie links).

verkocht
EPC 80 - 120